Ontdek onze Luisterstoelen

5 juli 2018

Ga je mee naar het stadion? In de maand juli vind je onze Luisterstoel in het Stadion Feyenoord, De Kuip. Iedereen kan plaatsnemen in de grote paarse stoel bij de entree van het Maasgebouw. Deze stoel heeft een speciale programmering. Naast Beethoven 5 en Berlioz hoor je namelijk het clublied Hand in Hand kameraden opgenomen ter ere van het kampioenschap van Feyenoord. Maar ook het Rotterdamlied gezongen door de Hermes House Band. Ga zitten in hét grootste stadion van de stad en luister naar hét orkest van de stad. 

 

Lees ook

Graag nodigen wij je uit bij de feestelijke opening in de Markthal op vrijdagmiddag 16 maart aanstaande om 16.30 uur. Het Rotterdam Philharmonic Low Brass ensemble treedt tijdens deze feestelijke opening live voor de bezoekers en ondernemers van de Markthal.

De Achtste symfonie van Mahler mocht niet ontbreken in programmering van ons jubileumjaar. Een indrukwekkend werk, dat ons terugbrengt in de tijd: de legendarische uitvoering met Eduard Flipse in 1954 in Ahoy. Deze week spelen wij dit grootse werk in Rotterdam en Brussel.