Vanuit de Luisterstoel naar het concertpodium

21 maart 2018

'Waanzinnig, echt heel tof. Overweldigend' zegt Lisa Korevaar. Lisa was de gelukkige winnaar van onze Adventure Seat. Ze zat in de Luisterstoel in de Markthal en vertelde ons hoe ze dat heeft gevonden. Daarmee won ze een plek tussen het orkest tijdens de uitvoering van Tsjaikovski 4. `Dat het Rotterdams een heel bijzonder orkest was wist ik al, maar dit kijkje in de keuken doet mij het orkest en alle mensen die daarbij horen, des te meer waarderen en bewonderen. Er zijn niet genoeg woorden of zinnen die kunnen vertellen hoe fantastisch dit orkest is', aldus Lisa. Bekijk de foto's van Lisa hieronder in het album. 

Wil jij ook op de Adventure Seat? Neem plaats op onze Luisterstoel en stel jezelf aan ons voor.

 

Lees ook

Graag nodigen wij je uit bij de feestelijke opening in de Markthal op vrijdagmiddag 16 maart aanstaande om 16.30 uur. Het Rotterdam Philharmonic Low Brass ensemble treedt tijdens deze feestelijke opening live voor de bezoekers en ondernemers van de Markthal.

De Achtste symfonie van Mahler mocht niet ontbreken in programmering van ons jubileumjaar. Een indrukwekkend werk, dat ons terugbrengt in de tijd: de legendarische uitvoering met Eduard Flipse in 1954 in Ahoy. Deze week spelen wij dit grootse werk in Rotterdam en Brussel.