100 jaar Spido: The Beach Boys

Tweede Maasvlakte, Rotterdam
    Strand
    Geweest
  • Prijzen exclusief servicekosten van € 2,75 per bestelling. Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

The Beach Boys
Line-up: Michael Love, Bruce Johnston, Christian Love, Scott Totten, John Cowsill, Brian Eichenberger, Tim Bonhomme, Randy Leago, Keith Hubacher

dirigent Corinna Niemeyer

Het Rotterdams Philharmonisch Orkest zal de legendarische Amerikaanse band The Beach Boys begeleiden tijdens een openluchtconcert op de Tweede Maasvlakte op 5 juli aanstaande. Het concert vindt plaats ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan van de Rotterdamse rederij Spido. U kent de Beach Boys van wereldhits als Good Vibrations en God Only Knows uit 1966, of van het vernieuwende album Pet Sounds dat (na Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band) door Rolling Stone als tweede beste plaat ooit wordt gezien.
De kaartverkoop, met ook arrangementen met bootvervoer vanaf het Willemsplein, verloopt via Spido.

Woensdag 3 juli 2019, 20:00 uur: Nieuwe Luxor Theater
The Beach Boys in het Nieuwe Luxor Theater (zonder Rotterdams Philharmonisch Orkest). Bestel uw kaarten via het Luxor Theater.

Vrijdag 5 juli 2019, 21:00 uur: Tweede Maasvlakte
The Beach Boys en het Rotterdams Philharmonisch Orkest op de Tweede Maasvlakte.
Bestel uw kaarten via Spido.

Bereikbaarheid Tweede Maasvlakte
1. Eigen vervoer: Er is parkeergelegenheid aan het strand op de Tweede Maasvlakte. De route naar de parkeerplaats wordt duidelijk aangegeven. Vanaf de parkeerplaats rijden shuttlebussen naar de concertlocatie. Wij adviseren om ruimschoots op tijd op de parkeergelegenheid aanwezig te zijn, d.w.z. circa een uur voor de aanvang van het concert.
2. Vervoer per schip: Inschepen bij het Willemsplein in Rotterdam voor de 'Pre-Concert Cruise' tussen 17.00 en 18.00 uur. Afvaart om 18.00 uur. De vaartocht duurt ca. 2,5 uur. Tijdens de vaartocht kunt u genieten van een buffet.
Na afloop van het concert kunt u terug per schip inclusief After Party met muziek. In verband met de duur van de terugreis per schip kunt u ook per bus terugreizen naar het Willemsplein.

Spido verkoopt de tickets op naam om doorverkoop te voorkomen. Spido behoudt zich het recht voor om te controleren op naam.