vr 17 sep 2021 19:30

De Doelen, Rotterdam
    Grote Zaal
    Binnenkort in de verkoop
  • Prijzen zijn inclusief €1 servicekosten per ticket. Klik hier voor meer informatie over servicekosten.

Programma

Let op: dit is een gewijzigd programma ter vervanging van Gergiev en Jevgeni Onjegin. Het oorspronkelijke programma bestond uit Jevgeni Onjegin (Tsjaikovski). In plaats daarvan wordt onderstaand programma gespeeld.

dirigent Valery Gergiev
orkest Mariinsky Orkest
solisten Mariinsky Theater

Verdi Ouverture La Forza del Destino
Prokofjev Romeo en Julia (sel.)
Tsjaikovski Aria’s en duetten uit Pique Dame en Jevgeni Onjegin
Rimski-Korsakov Sheherazade

Made in St Petersburg: het Mariinsky Orkest ontbrak op nog geen enkele editie van het festival, en brengt voor dit jubileum een selectie van de mooiste muziek uit het Mariinsky Theater. Van opera- en balletfragmenten tot het spectaculaire Sheherazade, waar de solisten uit het orkest als een prima donna één voor één naar voren treden.

toprang €75 | 1e rang €65 | 2e rang €54 | 3e rang €33 | t/m 26 jaar en CJP €10

Start kaartverkoop: