Rotterdams Philharmonisch Orkest

De Doelen, Rotterdam
    Grote Zaal

Programma

Let op: dit is een gewijzigd programma ter vervanging van Gergiev en Jevgeni Onjegin. Het oorspronkelijke programma bestond uit Jevgeni Onjegin (Tsjaikovski). In plaats daarvan wordt onderstaand programma gespeeld.

dirigent Valery Gergiev
orkest Mariinsky Orkest
solisten Mariinsky Theater

Verdi Ouverture La Forza del Destino
Prokofjev Romeo en Julia:
Montagues en Capulet
Julia als jong meisje
Maskers
Romeo bij het graf van Julia
Tsjaikovski Aria’s:
Uit Iolanta: aria van Vaudémont (Alexander Mikhailov, tenor)
Uit Jevgeni Onjegin: aria van Lenski (Alexander Mikhailov, tenor)
Uit Jevgeni Onjegin: briefscène (Irina Churilova, sopraan)
Rimski-Korsakov Sheherazade

Made in St Petersburg: het Mariinsky Orkest ontbrak op nog geen enkele editie van het festival, en brengt voor dit jubileum een selectie van de mooiste muziek uit het Mariinsky Theater. Van opera- en balletfragmenten tot het spectaculaire Sheherazade, waar de solisten uit het orkest als een prima donna één voor één naar voren treden.

Voor toegang tot onze concerten (tot in ieder geval 20 september) is een coronatoegangsbewijs verplicht. Klik hier voor meer informatie over het coronatoegangsbewijs.

toprang €75 | 1e rang €65 | 2e rang €54 | 3e rang €33 | t/m 26 jaar en CJP €10