Combineer het Gergiev Festival met een Citywalk Rotterdam

Around010 biedt tijdens het Gergiev Festival twee Citywalks aan. Onderweg geniet u van een heerlijke Franse lunch, waarna u de wandeling afsluit met een concert in De Doelen.

Dit jaar staat het Gergiev Festival in het teken van de stad van liefde, het licht en de muziek: Parijs. Tijdens het Gergiev Festival biedt Around010 twee Citywalks aan, waarbij op geheel eigen wijze de verbinding wordt gelegd tussen Rotterdam en Parijs. Onderweg geniet u van een heerlijke Franse lunch, waarna u de stadswandeling afsluit met het Liedrecital van Yulia Matochkina of het exclusieve pianorecital van Arthur en Lucas Jussen.

Programma: Een muzikale dag in Parijs; gewoon in Rotterdam!
De Citywalk start om 12.00 uur met een kopje koffie en iets lekkers bij Parqiet in Het Park bij de Euromast. Vervolgens laat een gids u kennis maken met het echte Rotterdam en de Rotterdamse mentaliteit. Rond half 2 geniet u van een heerlijke Franse lunch bij Buurtbistrot Laurensius. U vervolgt de weg langs de culturele as van Rotterdam. In de Doelen woont u een recital bij van de Russische mezzosopraan Yulia Matochkina of de geliefde pianobroers Arthur en Lucas Jussen.

Donderdag 12 september 12.00 uur: Citywalk en Liedrecital Yulia Matochkina
€69,95 per persoon inclusief koffie met lekkers, Franse lunch en concertticket
Klik hier om te reserveren via Around010

Zaterdag 14 september 12.00 uur: Citywalk en recital De Jussens op z'n Frans