Rotterdams Philharmonisch Orkest

Handleiding: Mijn account

Sinds augustus 2021 heeft het Rotterdams Philharmonisch Orkest een eigen kaartverkoopsysteem, daarom werkt het inlogproces sindsdien anders dan voorheen. Hieronder staat omschreven hoe u een account aanmaakt waarmee u aankopen kunt doen op onze website. Ook vindt u meer informatie over wat u in uw account kunt terugvinden.

Heeft u na het lezen van onderstaande informatie een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice.

1. Een account aanmaken

Ga naar de inlogomgeving van het Rotterdams Philharmonisch Orkest en klik op 'Registreer'. Vul hier uw e-mailadres en een wachtwoord naar keuze in.U ontvangt in uw mailbox een eenmalige code. Vul de code in, vink het vakje bij 'Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van Rotterdams Philharmonisch Orkest' aan en klik op 'Registreren'. U heeft nu een account!

2. Uw tickets

In uw account vindt u onder 'Mijn tickets' een lijst van concerten waar u tickets voor heeft gekocht. Bij elk concert kunt u rechts op de knop 'Tickets' klikken om uw e-tickets te downloaden. (Uiteraard ontvangt u na een bestelling ook een bevestigingsmail met daarin uw e-tickets als bijlage.)

3. Uw persoonlijk tegoed

Tijdens de coronacrisis hebben wij veel van onze concerten helaas moeten annuleren. Voor geannuleerde concerten hebben wij vouchers uitgegeven. In uw account vindt u onder 'Persoonlijk tegoed' een totaaloverzicht van al deze vouchers. Bij elke voucher staat een code vermeld. Wanneer u online een nieuwe bestelling doet, kunt u uw vouchers aan het einde van het bestelproces eenvoudig verzilveren met de codes die u vindt in uw account.

4. Uw gegevens

In uw account kunt u onder 'Mijn gegevens' uw gegevens eenvoudig inzien en zelf aanpassen.