Rotterdams Philharmonisch Orkest

Samenwerkingsprojecten

Het Rotterdams Philharmonisch Orkest verzorgt met de Rotterdam Philharmonic Banda, een gelegenheidsorkest van topmusici uit ons orkest, op innovatieve wijze de muzikale omlijsting
van verschillende zakelijke evenementen.

Verschillende bedrijven gingen u al voor. Zo componeerde het orkest voor het lustrumsymposium ter ere van 150-jarig bestaan van Van Oord een speciale compositie die tevens bij de doop van het schip de Vox Amalia door koningin Maxima ten gehore gebracht zal worden.

Cruise Port Rotterdam en Havenbedrijf Rotterdam gaven tijdens het jubileumfeest van de 145-jarige Holland Amerika Lijn, de van origine Rotterdamse rederij een blues cadeau. Een select gezelschap van het orkest voerde het speciaal voor deze gelegenheid gecomponeerde en toepasselijk genoemde '1-4-5 Blues' uit tijdens het feest op de MS Rotterdam.

Recent project: Gastvrij Rotterdam

Topmusici ontmoeten sterrenkoks in een belevenis die de zintuigen prikkelt! De Doelen, FG Food Labs, Rotterdams Philharmonisch Orkest, Restaurant The Millèn: de ingrediënten voor een excellente muzikale en culinaire reis door Rotterdam met een high-end gezelschap uit de wereld van de hospitality. Initiatiefnemers Casper Verwiel, Verwiel & Wijngaard en Robert Melaard, Gastvrij Rotterdam realiseerden met de Gastvrij Rotterdam Sterrentour weer een smaakvol en inspirerend avontuur.

Sterrenchefs François Geurds en Wim Severein bereidden tongstrelende gerechten, geserveerd op ludieke wijze in een duet met prachtige klassieke meesterwerken en beyond uitgevoerd door topmusici van het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Een avond vol verbinding. Geraakt worden in een bijzondere setting!

Kijk de video met alle hoogtepunten van deze betoverende avond!

Contact

Mocht u interesse hebben in een unieke samenwerking met ons orkest voor één van uw zakelijke evenementen, dan gaan we graag het gesprek met u aan over de verschillende mogelijkheden. Neem hiervoor contact op met Anne Sjoukema.