Steun ons

Het Rotterdams Philharmonisch Orkest raakt u en vele anderen met symfonische muziek op topniveau. We zijn een energiek, avontuurlijk en ambitieus orkest met een eeuw aan bewezen kwaliteit. Dat tekent wie we zijn, wat we doen en hoe we spelen. Onze ambitie om zoveel mogelijk mensen te raken met onze muziek kunnen we niet waarmaken zonder hulp. Elke vorm van steun is hiervoor van harte welkom.

 

Zakelijk steunen

De zakelijke relaties van het Rotterdams Philharmonisch Orkest vormen met elkaar een prestigieus netwerk van beslissers uit het bedrijfsleven. Hiermee zijn onze partners en sponsoren niet alleen een belangrijke financiële pijler onder ons orkest, maar voelen wij ons ook op andere vlakken breed gesteund.

Er zijn verschillende mogelijkheden om u zakelijk aan ons orkest te verbinden. Dit kan door middel van lidmaatschap van een van onze businessclubs, door het aangaan van een partnership, het sponsoren van een tafel tijdens het jaarlijkse Philharmonisch Gala of het ontwikkelen van een eenmalig project.

Meer informatie over de verschillende vormen van zakelijk steunen:

 

 

Partners
Partners
Lees meer over de mogelijkheden van partnerschappen
Gilde van Bedrijfsbegunstigers
Gilde van Bedrijfsbegunstigers
Meer informatie over het Gilde
Businessclub V
Businessclub V
Lees meer over Businessclub V en de bijbehorende mogelijkheden
Philharmonisch Gala
Philharmonisch Gala
Meer over het Philharmonisch Gala
Particulier steunen?
Particulier steunen?
Lees ook meer over de mogelijkheden om particulier te steunen
Eenmalige projecten
Eenmalige projecten
Meer over eenmalige projecten

Heeft u interesse in of wenst u meer te weten te komen over de mogelijkheden om het Rotterdams Philharmonisch Orkest te steunen? Neem dan contact op met onze afdeling Fondsenwerving & Relatiemanagement.