Ga direct naar: Hoofdinhoud
Ga direct naar: Hoofdnavigatie

Music for Breakfast

Ongehaast aan de zondag beginnen

Aanvang om 10.30 uur - inclusief ontbijt
6 concerten op zondagochtend

Concerten & Bestellen

Music for Breakfast

Ongehaast aan de dag beginnen, genieten van een fijn ontbijt en de mooiste muziek. Een gouden uurtje voor uzelf of voor elkaar op zondagochtend.

Hed Yaron Meyerson (viool) over deze serie
“Music for Breakfast is de kamermuziekserie voor mensen die van een intieme sfeer houden. Kamermuziek is zo anders. Hier is het contact heel direct en spontaan. De luisteraars zitten zo dichtbij en de muziek ontstaat ‘on the spot’: hier en nu! In het orkest bepalen wij musici niet zelf de programma’s, dat doen de dirigenten en de artistieke leiding, vaak één jaar van tevoren. Nu kunnen we stukken kiezen die we zelf altijd al hadden willen spelen. Dat voelt als een cadeau en daar zijn we blij mee. We zijn zelf de chef!”

U kunt deze serie uitbreiden met alle concerten uit seizoen 2022-2023, exclusief Harry Potter and the Half-Blood Prince™ In Concert. Op deze extra concerten ontvangt u 15% korting. Bekijk onze concertagenda voor het volledige concertoverzicht.

Let op: u dient deze serie eerst te bestellen voordat u uw serie met 15% korting kunt uitbreiden. Een serie bestellen én uitbreiden is in één transactie helaas niet mogelijk.

Voordelen van een serie

 • In één keer alles gepland

  Een serie geeft houvast in uw agenda - de beste manier om ervoor te zorgen dat u de concerten van uw voorkeur ook werkelijk zult bezoeken.

 • De best beschikbare plaatsen

  Bij bestelling van een serie kunt u eerder stoelen kiezen dan kopers van losse kaarten.

 • Prijsvoordeel

  Met een concertserie bent u een stuk goedkoper uit dan met losse kaarten: uw voordeel bedraagt 20% korting op de losse kaartprijs. Bij de flexserie is de korting 15%.

Prijzen

 • Serieprijs€165.60

  U bespaart € 41,40 t.o.v. de losse kaartprijzen

Deze serie kan niet meer besteld worden.

Music for Breakfast
Ongehaast aan de zondag beginnen

Veelgestelde vragen

Over het bestellen van series

Jazeker. Via deze link kunt u handleidingen bekijken voor het aanmaken van een online account, het online bestellen van een serie en het online bestellen van een flex-serie.

Bestelt u 4 concerten of meer, dan kunt u een flex-serie bestellen. U ontvangt dan 15% korting op de losse kaartprijs. Wilt u voor minder dan 4 concerten of slechts één los concert kaarten bestellen dan kan dit vanaf 23 mei.

Lukt het niet om online te bestellen, dan kunt u telefonisch contact opnemen met onze Klantenservice op telefoonnummer 010 322 53 22 (ma-vr 10.00-16.00). Er is helaas geen mogelijkheid om langs te komen. Lukt het u niet onze Klantenservice telefonisch te bereiken, dan mag u uw vraag ook mailen naar info@rpho.nl.

Klantenservice
Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang achtergrondinformatie, concerttips en algemeen nieuws.

Nieuwsbrief