Rotterdams Philharmonisch Orkest
© Hans van der Woerd

Zakelijk steunen

Het Rotterdams Philharmonisch Orkest raakt u en vele anderen met symfonische muziek op topniveau. We zijn een energiek, avontuurlijk en ambitieus orkest met een eeuw aan bewezen kwaliteit. Dat tekent wie we zijn, wat we doen en hoe we spelen. Onze ambitie om zoveel mogelijk mensen te raken met onze muziek kunnen we niet waarmaken zonder hulp. Elke vorm van steun is hiervoor van harte welkom.

De zakelijke relaties van het Rotterdams Philharmonisch Orkest vormen met elkaar een prestigieus netwerk van beslissers uit het bedrijfsleven. Hiermee zijn onze partners en sponsoren niet alleen een belangrijke financiële pijler onder ons orkest, maar voelen wij ons ook op andere vlakken breed gesteund.

Er zijn verschillende mogelijkheden om u zakelijk aan ons orkest te verbinden. Dit kan door middel van een lidmaatschap bij een van onze businessclubs, door het aangaan van een partnership, het sponsoren van een tafel tijdens het jaarlijks Philharmonisch Gala of het ontwikkelen van een eenmalig project. Klik op een van onderstaande buttons om de mogelijkheden te bekijken. 

Contact

Heeft u interesse of wenst u meer te weten te komen over de mogelijkheden tot het zakelijk steunen van het Rotterdams Philharmonisch Orkest? Neem dan contact op met onze afdeling Fondsenwerving & Relatiemanagement of stel uw vraag via onderstaand formulier.

This email address is incorrect