Ga direct naar: Hoofdinhoud
Ga direct naar: Hoofdnavigatie

Zakelijk steunen

Steun van bedrijven, professionals & ondernemers

Ons orkest uw zaak

Ambitieus en avontuurlijk. Gretig en energiek. Vernieuwend en verbindend. Wie het Rotterdams Philharmonisch Orkest leert kennen kan niet anders dan er fan van worden. Van de symfonische muziek op topniveau, ook internationaal. Van de inspirerende en moedige repertoirekeuzes, de veelzijdige musici en de bevlogen dirigenten.

Om dat te blijven doen is steun van het bedrijfsleven, (jonge) professionals en ondernemers van cruciaal belang. Iedere gift helpt om het sterke merk dat dit orkest is zo breed mogelijk uit te dragen. Bovendien is uw steun een krachtig signaal van het culturele engagement van uw bedrijf, en een boost voor het Rotterdamse ondernemers- en vestigingsklimaat.

Wij nodigen onze zakelijke achterban regelmatig uit voor diverse netwerkbijeenkomsten om nieuwe contacten én onderlinge kennis te vergroten. De culturele ANBI-status van het orkest maakt donaties in veel gevallen fiscaal aftrekbaar. De mogelijkheden tot zakelijke steun variëren van toetreding tot Businessclub V tot het aangaan van partnerships. En heel veel daartussenin.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.
Henriette Henny
Manager Development
Klantenservice
Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang achtergrondinformatie, concerttips en algemeen nieuws.

Nieuwsbrief