Ga direct naar: Hoofdinhoud
Ga direct naar: Hoofdnavigatie

Series 2023-2024

Onze concertseries bieden u - elk vanuit een eigen profiel - een selectie uit het brede aanbod van seizoen 2023-2024, met een aantrekkelijke korting ten opzichte van de prijs voor losse kaarten.

In één keer alles gepland

Een serie geeft houvast in uw agenda - de beste manier om ervoor te zorgen dat u de concerten van uw voorkeur ook werkelijk zult bezoeken.

De best beschikbare plaatsen

Bij bestelling van een serie kunt u eerder stoelen kiezen dan kopers van losse kaarten.

Prijsvoordeel

Met een serie bent u een stuk goedkoper uit dan met losse kaarten: uw voordeel bedraagt 20% korting op de losse kaartprijs. Bij de flex-serie is de korting 15%.

Flex-serie

Uw concertseizoen op maat

De onbeperkte keuzevrijheid van losse kaarten, gecombineerd met het prijsvoordeel van 15% van een concertserie: dat krijgt u bij bestelling van vier of meer concerten (met uitzondering van filmconcerten).

Vaste series voor seizoen 2023-2024 zijn niet meer te koop. Wilt u met korting een serie bestellen? Kies dan voor onze flex-serie! De serieverkoop voor seizoen 2024-2025 gaat van start in maart 2024.

Veelgestelde vragen

Over het bestellen van series

Jazeker. Via deze link kunt u handleidingen bekijken voor het aanmaken van een online account, het online bestellen van een serie en het online bestellen van een flex-serie.

Bestelt u 4 concerten of meer, dan kunt u een flex-serie bestellen. U ontvangt dan 15% korting op de losse kaartprijs. Wilt u voor minder dan 4 concerten of slechts één los concert kaarten bestellen dan kan dit vanaf 23 mei.

Het annuleren of ruilen van concerten uit een serie is mogelijk vanaf dinsdag 23 mei 2023.

De naam van Goud op donderdag is veranderd in Première. Het programma is anders dan Goud op vrijdag, maar wel vergelijkbaar.

Lukt het niet om online te bestellen, dan kunt u telefonisch contact opnemen met onze Klantenservice op telefoonnummer 010 322 53 22 (di-vr 10.00-16.00). Er is helaas geen mogelijkheid om langs te komen. Lukt het u niet onze Klantenservice telefonisch te bereiken, dan mag u uw vraag ook mailen naar info@rpho.nl.

Dit is sinds augustus 2021 helaas niet meer mogelijk.

Klantenservice
Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang achtergrondinformatie, concerttips en algemeen nieuws.

Nieuwsbrief