Ga direct naar: Hoofdinhoud
Ga direct naar: Hoofdnavigatie

Flex-serie

Uw concertseizoen op maat

Zoveel concerten als u wilt

Concerten & Bestellen

Flex-serie

De onbeperkte keuzevrijheid van losse kaarten, gecombineerd met het prijsvoordeel van 15% van een concertserie: dat krijgt u bij bestelling van vier of meer concerten.

Floris Don (Manager Artistieke Zaken) over de Flex-serie
“Nooit eerder was de klassieke muziek zó rijk en zó divers als in de periode na de Tweede Wereldoorlog. Van zwelgende neoromantiek tot keiharde atonaliteit, alles passeerde de revue. Ik raad muziekliefhebbers met een flex-serie dus van harte aan om een aantal programma’s met modern repertoire te kiezen, repertoire waar ons orkest zo in uitblinkt. De grootste kersentaart qua modern repertoire vormt het programma met dirigent André de Ridder. Hier klinkt de Nederlandse première van het spectaculaire Pianoconcert van Mason Bates, speciaal geschreven voor onze artist-in-residence Daniil Trifonov."

Voordelen van een flex-serie

  • In één keer alles gepland

    Een serie geeft houvast in uw agenda - de beste manier om ervoor te zorgen dat u de concerten van uw voorkeur ook werkelijk zult bezoeken.

  • De best beschikbare plaatsen

    Bij bestelling van een serie kunt u eerder stoelen kiezen dan kopers van losse kaarten.

  • Prijsvoordeel

    Met een concertserie bent u een stuk goedkoper uit dan met losse kaarten: uw voordeel bedraagt 20% korting op de losse kaartprijs. Bij de flexserie is de korting 15%.

Prijzen

  • Een flex-serie is al te bestellen vanaf€80

Wanneer u op 'Bestellen' klikt kunt u uw rang kiezen.

Flex-serie
Uw concertseizoen op maat

Veelgestelde vragen

Over het bestellen van series

Jazeker. Via deze link kunt u handleidingen bekijken voor het aanmaken van een online account, het online bestellen van een serie en het online bestellen van een flex-serie.

Bestelt u 4 concerten of meer, dan kunt u een flex-serie bestellen. U ontvangt dan 15% korting op de losse kaartprijs. Wilt u voor minder dan 4 concerten of slechts één los concert kaarten bestellen dan kan dit vanaf 24 mei.

Lukt het niet om online te bestellen, dan kunt u telefonisch contact opnemen met onze Klantenservice op telefoonnummer 010 322 53 22 (di-vr 10.00-16.00). Er is helaas geen mogelijkheid om langs te komen. Lukt het u niet onze Klantenservice telefonisch te bereiken, dan mag u uw vraag ook mailen naar info@rpho.nl.

Klantenservice
Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang achtergrondinformatie, concerttips en algemeen nieuws.

Nieuwsbrief