Ga direct naar: Hoofdinhoud
Ga direct naar: Hoofdnavigatie

Particulier steunen

Steun ons op allerlei manieren!

Van Tikkie tot testament

Ambitieus en avontuurlijk. Temperamentvol en energiek. Vernieuwend en verbindend. Wie het Rotterdams Philharmonisch Orkest leert kennen kan niet anders dan er fan van worden. Fan van de symfonische muziek waarmee het zich al ruim een eeuw op topniveau bewijst, ook internationaal. Fan van de inspirerende en moedige repertoirekeuzes, de veelzijdige musici en de bevlogen dirigenten. Of het nu gaat om de vele educatieve en maatschappelijke projecten of de online huiskamerconcerten die ‘viral’ gaan; het Rotterdams Philharmonisch Orkest is van iedereen. 

Om dit vuur vast te houden is steun nodig. Van u, van jou, van iedereen die dit orkest een warm hart toedraagt en het wil behouden voor de toekomst. Dat gaat zeker niet alleen om grote gebaren, ieder bedrag telt, om iets in gang te zetten wat daarvoor niet mogelijk was.

De mogelijkheden om ons te steunen variëren daarom van een Tikkie tot opname in een testament, en heel veel daartussenin. Meer weten over hoe steun aan ons eruit kan zien? De buttons geven informatie over de verschillende mogelijkheden.

Steun direct

Ieder bedrag telt, om iets in gang te zetten wat daarvoor niet mogelijk was.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.
Agnes Wijers
Relatiebeheer Particuliere Donateurs
Klantenservice
Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang achtergrondinformatie, concerttips en algemeen nieuws.

Nieuwsbrief