Ga direct naar: Hoofdinhoud
Ga direct naar: Hoofdnavigatie

Colofon & disclaimer

Colofon

Design & development: In10

Ticketing software: Ticketmatic

Disclaimer

Het Rotterdams Philharmonisch Orkest besteedt erg veel aandacht aan de informatie op haar websites. Ondanks dat kunnen we niet instaan voor de juistheid, volledigheid en tijdigheid van die informatie. Aan de informatie op deze site kunt u dan ook geen rechten ontlenen. Het Rotterdams Philharmonisch Orkest sluit alle aansprakelijkheid uit voor schade, direct of indirect en van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in verband houdt met het gebruik van deze site of de daarop geplaatste informatie, dan wel met de onmogelijkheid om deze site of de daarop geplaatste informatie op enig moment te raadplegen.

Verwijzingen naar andere websites en hyperlinks zijn alleen opgenomen ter informatie van u, de bezoeker van deze site. Het Rotterdams Philharmonisch Orkest staat niet in voor de inhoud of betrouwbaarheid, in welk opzicht dan ook, van die websites en hyperlinks.

Het Rotterdams Philharmonisch Orkest behoudt zich de rechten voor van de op deze site geplaatste informatie. Openbaarmaking langs andere weg of bewerking van die informatie is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Daarvoor kunt u mailen met privacy@rpho.nl. Wanneer u content van (een van) onze website(s) openbaar maakt, neemt u dan een bronvermelding op met een actieve link naar de website.

 

Klantenservice
Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang achtergrondinformatie, concerttips en algemeen nieuws.

Nieuwsbrief