Ga direct naar: Hoofdinhoud
Ga direct naar: Hoofdnavigatie

Partnerships

Unieke samenwerkingen met partners uit het bedrijfsleven met oog voor de toekomst

Bent u op zoek naar een unieke manier om een verbinding met het orkest aan te gaan? De afgelopen jaren vonden talloze beslissers bij bedrijven en sponsoren als het Havenbedrijf Rotterdam en Ahold Delhaize ons al voor inhoudelijke en tailormade samenwerkingen. Met hart voor de stad, het orkest en het Rotterdamse verstigings- en ondernemersklimaat.

Ieder partnership is weer anders. Zoals de oprichting van Rotterdam Philharmonic Orchestra Academy in samenwerking met Ahold Delhaize. Sinds concertseizoen 2021-2022 kan het orkest daardoor jaarlijks een groep internationale toptalenten uitnodigen, met als doel hen ervaring te laten opdoen in de orkestpraktijk.

Cruise Port Rotterdam en Havenbedrijf Rotterdam gaven tijdens het jubileumfeest van de 145-jarige Holland Amerika Lijn, de van origine Rotterdamse rederij, een blues cadeau. Een select gezelschap van het orkest voerde de speciaal voor deze gelegenheid gecomponeerde ‘1-4-5 Blues’ uit tijdens het feest op de MS Rotterdam.

De mogelijkheden van onze (tour) partnerships zijn eindeloos en de wereld ligt daarbij, letterlijk, aan onze voeten. Ieder bedrijf dat net als wij vernieuwend en avontuurlijk durft te denken en tegelijkertijd ons orkest wil steunen is dan ook van harte welkom om tot een, voor beide patijen, duurzame samenwerking te komen.

Eerdere samenwerkingen

Onderstaande partijen gingen u onder andere voor in een partnerschap:

  • Holland America Line
  • ABN AMRO
  • OVG / EDGE Technologies
  • Havenbedrijf Rotterdam
  • Ahold Delhaize
  • Van Oord

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op via sponsoring@rpho.nl.

Subsidiënten & sponsors

Klantenservice
Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang achtergrondinformatie, concerttips en algemeen nieuws.

Nieuwsbrief