Ga direct naar: Hoofdinhoud
Ga direct naar: Hoofdnavigatie

Philharmonisch Gala

Een legendarisch evenement keert terug, op veler verzoek, na drie jaar afwezigheid op zaterdag 23 maart 2024.

Een klassiek topconcert, een exquis diner, een gastenlijst met de kopstukken uit de wereld van politiek, bedrijfsleven en cultuur, een iconische locatie in het hart van Rotterdam: het Philharmonisch Gala is een evenement uit duizenden. Na drie jaren van afwezigheid keert het op veler verzoek weer terug in volle glorie, op zaterdag 23 maart 2024. Een unieke avond op het allerhoogste niveau, zonder veiling of loterij. De inschrijving is nu geopend.

Rode draad door het Gala 2024 is de iconische muziek en het meeslepende verhaal van Romeo en Julia: de triomf van liefde en onbegrensde verbeeldingskracht. U hoort Prokofjevs meesterwerk in een sensationele uitvoering door ons orkest in grote bezetting, onder leiding van chef-dirigent Lahav Shani. U ziet het thema terug in alle details van de avond, van de de sprankelende welkomstborrel tot en met het grote diner, de afterparty en de afsluitende jazzlounge. En u herkent de liefde voor muziek – en haar verbindende, vernieuwende en inspirerende kracht – als de drijfveer die alle aanwezigen op deze avond samenbrengt.

Uw komst is een directe steunbetuiging aan het Rotterdams Philharmonisch: u helpt het orkest om mensenlevens te blijven verrijken met muziek, over alle geografische, culturele en generatiegrenzen heen. Maar behalve een fundraiser is het Gala ook een meeting of minds, waar bestaande relaties worden verdiept, nieuwe contacten worden gelegd en kansrijke ideeën vleugels krijgen – kortom: een avond waarop u niet zult willen ontbreken.

Wij nodigen u van harte uit om deel uit te maken van dit unieke event op zaterdag 23 maart 2024. U kunt uw tafel(s) reserveren via onderstaand reserveringsformulier.

17:30 uur
19:00 uur
20:00 uur
22:00 uur
23:00 uur
00:00 uur
01:00 uur
Inloop
Galaconcert
Galadiner
Afterparty
Jazz Lounge
Einde programma

Einde Lounge

De prijs voor een reguliere tafel bedraagt:

€ 9.500 (excl. BTW) voor 10 personen

Naast uw reguliere tafel(s) kunt u uw reservering uitbreiden met Young Professionals tafel(s). Het tarief voor een Young Professionals tafel bedraagt € 5.500 (excl. BTW) voor 10 personen*

Reserveer uw tafel(s) via het reserveringsformulier.

*Het aantal Young Professionals tafels wat u kunt reserveren staat gelijk aan uw reservering van reguliere tafels. 

Na ontvangst van de reservering via het reserveringsformulier, ontvangt u een bevestiging waarmee uw reservering definitief is. De volgende annuleringsvoorwaarden zijn van toepassing:

  • Annulering van uw galatafel(s) is kosteloos mogelijk tot 14 dagen na ondertekening van het reserveringsformulier;
  • Bij annulering van uw galatafel(s) voor 1 januari 2024 wordt 60% gefactureerd;
  • Bij annulering van uw galatafel(s) vanaf 1 januari 2024 of bij afwezigheid op het gala wordt 100% gefactureerd.

Reserveringsformulier

Reserveer uw tafel(s) via onderstaande button. 

"De opbrengst van het Philharmonisch Gala komt geheel ten goede aan het Philharmonisch Fonds. Het fonds helpt het orkest talent aan ons te binden, zodat we onze positie in de wereld kunnen blijven verbeteren. Dat doen we o.m. via tournees en de aanschaf van instrumenten."

- Jeroen van Breugel, Zakelijk Directeur

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.
Florian Andriessen
Accountmanager Bedrijven en Fondsen
Klantenservice
Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang achtergrondinformatie, concerttips en algemeen nieuws.

Nieuwsbrief