Ga direct naar: Hoofdinhoud
Ga direct naar: Hoofdnavigatie

Apollo (6+)

Kindervoorstelling14 apr '24(Geweest)

Een kindervoorstelling in Rotterdam over grenzen verkennen, samenwerken en boven jezelf uitstijgen.

1uur
60-65musici
geenpauze
Kindervoorstelling in Rotterdam met als titel Apollo

RAAF muziektheater en het Rotterdams Philharmonisch Orkest maken een muzikale reis naar de maan. In deze kindervoorstelling volgen we een muzikale groep vrienden. Ze dromen van ervan een geweldige band te worden en oefenen flink in de garage. Ze raken geïnspireerd door de plotselinge verschijning van Raaf. Deze vreemde vogel laat de vrienden waanzinnige muziek maken en moedigt ze aan om hun muzikale harten te volgen. Vanaf nu gaan ze niet meer naar school. Ze gaan een concert geven, op een plek waar nog nooit iemand dat heeft gedaan. Ze gaan naar de maan! Het orkest voert het publiek samen met de vriendengroep mee de ruimte in, hoger en hoger. De reis is niet zonder gevaren en alleen door goed samen te werken kan het ze lukken het maanoppervlak te bereiken.

Durf jij mee op reis naar het onbekende? Ga je mee naar die plek daar hoog in de lucht, die ’s avonds ons op aarde beschijnt?

Apollo is een muziektheatervoorstelling voor kinderen in de Doelen, Rotterdam. Met een nieuwe compositie van Corrie van Binsbergen en een verhaal door Freek den Hartogh. Het gaat over muziek maken, grenzen verkennen, samenwerken en boven jezelf uitstijgen.

Kun je niet wachten?
Oefen dan alvast de liedjes, zodat je lekker mee kunt zingen tijdens de voorstelling! Download de liedjes en bladmuziek.

Voorprogramma

Wij bieden een vrolijk voorprogramma aan met gratis activiteiten voorafgaand aan de kindervoorstelling. In de bruisende hal van De Doelen kan je met het hele gezin op een interactieve manier muziek en kunst beleven. Waar moet je dan aan denken?

  • Instrumentenparade van de SKVR muziekschool Rotterdam
  • Schminken
  • Knutselen & tekenen
  • Virtual Reality experience
  • Orkest Ontdekker (interactieve klankinstallatie)
  • En nog meer

Het voorprogramma start een 1:15 uur voor aanvang van de kindervoorstelling. Het kan bij sommige activiteiten druk zijn, bezoek dan eerst een andere activiteit.

Programma & uitvoerenden

Van Binsbergen Apollo

DirigentRolf Verbeek
Regie
Rosa Peters
Acteurs
Freek den Hartogh, Amro Kasr, Martijn van der Veen en Hanna van Vliet
Tekst
Freek den Hartogh en Rosa Peters
Decor & kostuum
Morgana Machado Marques en Leoni Pirenne

Wij bieden een leuk voorprogramma aan met gratis activiteiten voorafgaand aan de voorstelling. Wij hopen dat je er veel plezier aan beleefd. Het kan bij sommige activiteiten druk zijn, bezoek dan eerst een andere activiteit.

Download het voorprogramma (PDF)
Ga je mee op muzikale reis
naar de maan?

Alle speeldata van Apollo (6+)

zondag 14 apr 202413:15
Rotterdamde Doelen (Grote Zaal)
Geweest
zondag 14 apr 202415:15
Rotterdamde Doelen (Grote Zaal)
Geweest

Kijk, luister en verwonder:

Proms
Opera
Artist in Residence
Klantenservice
Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang achtergrondinformatie, concerttips en algemeen nieuws.

Nieuwsbrief