Ga direct naar: Hoofdinhoud
Ga direct naar: Hoofdnavigatie

Presentatie Nieuwe Academisten

Maak kennis met onze nieuwste talenten.

 

Op 26 oktober presenteert de Rotterdam Philharmonic Orchestra Academy de vijf nieuwe internationale toptalenten die gedurende het seizoen ’23-’24 deel uitmaken van de orkestacademie. Na het overweldigende succes van de tweede lichting, die meeging op tournee naar Azië en waarvan Lara Trimmer en Tobias Staub doorstroomden naar een vaste plek in het Rotterdams Philharmonisch Orkest, zijn de verwachtingen weer hooggespannen.

We verwelkomen:

  • Uit Nederland Martine Velthuis op viool
  • Uit Luxemburg Julie Adelsteinsson eveneens op viool
  • Uit Spanje Almudena Conzález Regueral Navarro op altviool
  • Uit Spanje Nuria Comorera Nosas op Cello
  • Uit Ierland Joe Prindl op contrabas

Zij zullen met ondersteuning van drie orkestleden uit het Rotterdams Philharmonisch Orkest het strijkoctet van Bruch ten gehore brengen.

17.00 uurinloop
17:15 uurkorte inleiding op het ontstaan en het belang van de Rotterdam Philharmonic Orchestra Academy.
17:30 uurde academisten spelen met ondersteuning van drie orkestleden uit het Rotterdams Philharmonisch Orkest het strijkoctet van Bruch.
18:00 uurpaneldiscussie over toptalent in de internationale orkestwereld versus in het bedrijfsleven met o.a. Ahold Delhaize. (ovb)
18:30 uurborrel en einde event met naar wens korte tour met uitleg door het Batavierhuis.

Locatie is het Batavierhuis aan de Pieter de Hoochweg 108 in Rotterdam West. Het Batavierhuis is een onafhankelijke makerspace en broedplaats voor (jonge) ondernemende kunstenaars met als doel Rotterdams talent verder te laten ontwikkelen en het culturele (muziek)leven van Rotterdam te verrijken. Stichting Droom en Daad stelt het Batavierhuis permanent beschikbaar voor onze academisten zodat zij optimaal kunnen werken aan hun carrière.

Klantenservice
Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang achtergrondinformatie, concerttips en algemeen nieuws.

Nieuwsbrief