Ga direct naar: Hoofdinhoud
Ga direct naar: Hoofdnavigatie

Feyenoord en RPhO vinden elkaar opnieuw

15 mei 2023
1 min leestijd

Met een bijzondere versie van de seizoenshit ‘Feyenoord, Feyenoord, wat gaan we doen vandaag?’ hebben Feyenoord, het Rotterdams Philharmonisch Orkest en zingende supporters het internet veroverd. Op de dag van de kampioenswedstrijd tegen Go Ahead Eagles op 14 mei 2023 gaat de klassieke versie van het nummer viral.

Feyenoord en het Rotterdams Philharmonisch Orkest hebben elkaar wederom gevonden in de vorm van deze gezamenlijke productie. Speciaal voor het naderende kampioenschap is het nummer 'Feyenoord, Feyenoord, wat gaan we doen vandaag?' in een klassiek jasje gestoken. Onder begeleiding van de musici van het Rotterdams Philharmonisch Orkest, zingen de supporters in koor het aanstekelijke refrein van het lied. 

Het is niet de eerste keer dat Feyenoord en het Rotterdams Philharmonisch Orkest de handen ineen slaan. In 2020 lanceerden beide Rotterdamse iconen de video ‘Ready to Play’ – die toen na een lange periode zonder voetbal vanwege corona diende als spectaculaire aftrap van een nieuw seizoen.

Klantenservice
Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang achtergrondinformatie, concerttips en algemeen nieuws.

Nieuwsbrief