Rotterdams Philharmonisch Orkest

Bereikbaarheid

De concerten van het Rotterdams Philharmonisch Orkest vinden voornamelijk plaats in de Doelen. De Doelen ligt in het hart van Rotterdam, op korte loopafstand van Rotterdam CS, tram, metro en bushaltes. Rondom de Doelen zijn diverse parkeergarages.

Bezoekadres

Concertgebouw de Doelen
Schouwburgplein 50
3012 CL Rotterdam

Openbaar vervoer

De Doelen ligt op loopafstand van Rotterdam Centraal. Ook de bus, tram en metro stoppen op korte loopafstand van de Doelen. U kunt uw reis plannen via www.9292.nl.

Trevvel (voorheen 'Vervoer op Maat')

Als u slecht ter been bent en in Rotterdam woont, kunt u gebruikmaken van 'Trevvel’. Deze taxiservice brengt u tot de ingang van de Doelen. Meer informatie over Trevvel vindt u op trevvel.nl

Met de auto

De Doelen ligt middenin het centrum van Rotterdam en is ook per auto goed bereikbaar. Houd rekening met filevorming en parkeertijd. Geplande wegwerkzaamheden op de snelweg worden aangekondigd op www.vananaarbeter.nl; kijk voor wegwerkzaamheden in de stad Rotterdam op www.rotterdamonderweg.nl.

In de directe omgeving van de Doelen bevinden zich verschillende parkeergarages. Voorafgaand aan uw concertbezoek met korting een parkeerkaart boeken kan via parkereninrotterdam.nl.

Toegankelijkheid

Rolstoel of rollator

Alle zalen van de Doelen zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. In iedere zaal zijn er voldoende rolstoelplaatsen. Rolstoelplaatsen zijn telefonisch te reserveren via de Klantenservice van het Rotterdams Philharmonisch Orkest (telefonisch bereikbaar via 010 - 217 17 07). Met uw rollator kunt u tot de zaal komen. Tijdens het concert wordt de rollator in de gang geplaatst.

Ringleiding voor slechthorenden

In de Grote Zaal en de Jurriaanse Zaal van de Doelen is ringleiding beschikbaar door uw hoortoestel of cochleair implantaat op de t-stand te zetten. Bij reserveringen in de Grote Zaal kunt u vooraf contact opnemen met onze klantenservice om na te gaan wat de best beschikbare plekken zijn om van de ringleiding gebruik te maken. Dit kan telefonisch via 010 - 217 17 07.

Hulphonden

Bent u afhankelijk van een officiële hulphond, dan is deze welkom. Wilt u ons wel vooraf informeren dat u een concert bezoekt met uw hulphond? Dat kan telefonisch via onze klantenservice op 010 - 217 17 07 of door een e-mail te sturen aan info@rpho.nl.