Ga direct naar: Hoofdinhoud
Ga direct naar: Hoofdnavigatie

Vrienden

Sterker door vriendschap

Een goede vriend(in) is goud waard, dat vinden wij bij het Rotterdams Philharmonisch Orkest natuurlijk ook. Gelukkig staan we daar niet alleen in want al meer dan tachtig jaar steunen de ruim drieduizend Vrienden van het Rotterdams Philharmonisch Orkest ons waar ze kunnen. Die steun bestaat met name uit donaties voor de aanschaf van de allermooiste instrumenten die aan onze musici ter beschikking worden gesteld.

Onze Vrienden komen in alle soorten en maten. Vanaf 60 euro per jaar bent u Vriend, voor twee leden op hetzelfde adres bent u samen Vriend voor 95 euro per jaar en ‘Young Friends’ (t/m 30 jaar) betalen 15 euro per jaar. Begunstiger worden kan met een extra gift (vanaf 250 euro per jaar) boven op het Vrienden lidmaatschap. Bij een periodieke overeenkomst van vijf jaar mag de extra gift, zonder drempel, voor 125% worden afgetrokken bij de aangifte inkomstenbelasting.

"Ik ben opgegroeid met klassieke muziek, sinds mijn zestiende bezoek ik concerten van het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Dan luister ik met 10 paar oren, ik houd enorm van de passie waarmee wordt gespeeld en de fantastische klank van de verschillende groepen van het orkest.”

- Jan Kees Hordijk, vriend sinds 1992 en begunstiger sinds 2020

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de Vrienden en Begunstigers van het Rotterdams Philharmonisch Orkest? Bezoek dan de website van de Vriendenvereniging.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.
Nadja Bremer
Secretariaat Vriendenvereniging
Klantenservice
Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang achtergrondinformatie, concerttips en algemeen nieuws.

Nieuwsbrief