Ga direct naar: Hoofdinhoud
Ga direct naar: Hoofdnavigatie

Celebrating the Voice

Symfonisch24 mei '24

Ontdek tijdens het festival O. een wereld van muzikale pracht uitgevoerd door Chen Reiss en het Rotterdams Philharmonisch Orkest, inclusief bijzonder randprogramma.

Speeldata & Tickets
Ga direct naar: Speeldata & Tickets
1uur
55-60musici
geenpauze

Stap tijdens het festival O. in een wereld van muzikale verrassingen en culturele pracht tijdens Celebrating the Voice. Ontdek een avond vol betoverende melodieën; van de strelende klanken van fado tot tijdloze meesterwerken van Bach en Mozart. Laat je meevoeren in The Many Within door de prachtige stem van sopraan Chen Reiss en het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Samen nemen zij je mee op een reis geïnspireerd door de poëzie van Kae Tempest.

Maar dat is nog niet alles. Verken het bijzondere gebouw van de Doelen met een unieke muzikale route, inclusief een sensationele ervaring op het dak. Luister naar soulvolle songs uit de Caraïben van zanger en gitarist Stanley Clementina. Of laat je betoveren door de queer poetry-theater performance I(-)deal en geniet van de verfrissende mix van fado, flamenco en hedendaagse klassieke muziek met Beyond Tradition.

En alsof dat nog niet genoeg is, trakteert Huub Prins, het bruisende alter ego van Elias Elgersma, je op het dak van de Doelen op een spetterend optreden vol Nederlandstalige popsongs. Deze avond belooft een feest te worden waar je nog lang over na zult praten!

In samenwerking met de Doelen en O. Festival for Opera. Music. Theatre.

Programma & uitvoerenden

Mozart Ouverture Idomeneo
Berg Sieben frühe Lieder
Bach/Webern Ricercare
Korngold Liederen

Het randprogramma brengt een ode aan de zangstem. Ontdek door het hele gebouw (inclusief het dak van de Doelen) korte muzikale performances van Filipe Faustino, Bernardo Beirão, Stanley Clementina en Huub Prins.

DirigentBertie Baigent
SopraanChen Reiss
Concept
Aïda Gabriëls
Magische eenzaamheid

Alle speeldata van Celebrating the Voice

vrijdag 24 mei 202420:45
Rotterdamde Doelen (Grote Zaal)
Prijzen
  • Normaal € 32,50
  • T/m 30 jaar € 22,50

De deuren van de Doelen gaan om 19:00 open. Vanaf dan ben je welkom voor het randprogramma: een muzikale route door het hele gebouw!

Kijk, luister en verwonder:

Artist in Residence
Chef-dirigent
Vaste gast dirigent
Klantenservice
Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang achtergrondinformatie, concerttips en algemeen nieuws.

Nieuwsbrief