Ga direct naar: Hoofdinhoud
Ga direct naar: Hoofdnavigatie

Frozen™ in Concert Live to Film

Filmconcert04 mrt '23 - 05 mrt '23(Geweest)

Geniet van een van Disney’s topfavorieten met live muziek.

2,5uur
60-80musici
1pauze

Deze kindervoorstelling is geweest. Gelukkig hebben we meer! Klik hier voor het actuele programma voor kinderen.

Reis mee naar Arendelle™ en ervaar de magie van Disney's Frozen™ als nooit tevoren! Het Rotterdams Philharmonisch Orkest brengt Frozen™ in Concert Live to Film naar Rotterdam Ahoy. Op 4 en 5 maart vieren we in Ahoy's RTM Stage het 10-jarig jubileum van Frozen met een vertoning op een kolossaal scherm, waarbij de met een Academy Award® en een Grammy Award® bekroonde hit ‘Let It Go’ natuurlijk niet ontbreekt. Kijk mee hoe Anna, Kristoff en Olaf op avontuur gaan om Elsa's vloek te verbreken en het koninkrijk te redden onder begeleiding van de symfonische score van een internationaal toporkest.

Let op: de film is op zaterdag- en zondagmiddag Nederlands gesproken.

Programma & uitvoerenden

Vertoning van Disney’s Frozen™ met symfonische score live gespeeld door het Rotterdams Philharmonisch Orkest.

Dirigent
Bastien Stil

Een ensemble van het Rotterdams Philharmonisch Orkest was op 12 februari 2023 te gast bij Humberto Op Zondag ter promotie van Frozen™ in Concert Live to Film. Bekijk hier het fragment

Er zijn animatiefilms die bij jong en oud direct de aandacht weten te trekken. Hartverwarmende en grappige verhalen met muziek die je tot diep in je vezels raakt. Voor je het weet betrap je jezelf op meezingen. Op 4 en 5 maart zul je dan ook zeker niet de enige zijn die in Rotterdam Ahoy de tonen van ‘Let it go’ neuriet. Na het succes van The Lion King™ In Concert Live To Film speelt het Rotterdams Philharmonisch Orkest opnieuw een filmconcert. Van het warme Afrika gaan we naar het koude Arendelle™. Geniet van Frozen™ in Concert Live to Film. 

Een onvergetelijk uitje in de voorjaarsvakantie 

Nog geen plannen deze voorjaarsvakantie? Kom met het hele gezin naar Rotterdam en vier samen met ons het 10-jarig jubileum van de onverminderd populaire film. Prinsessen, prinsen, sneeuwpoppen en rendieren zijn welkom, dus trek je mooiste Frozen™-outfit aan en geniet van Frozen™ in Concert Live to Film. Op zaterdag- en zondagmiddag speelt het orkest live mee met de Nederlandstalige film. Al je favoriete liedjes komen voorbij; ‘Laat Het Los’, ‘Zullen Wij Een Sneeuwpop Maken?’ en natuurlijk ook ‘Dieren Zijn Beter Dan Mensen’. 

Beleef Frozen™ als nooit tevoren

Grappig genoeg kent het Rotterdams Philharmonisch Orkest z’n oorsprong ook in de bioscoop: het werd in 1918 opgericht door musici die hun brood verdienden met het begeleiden van films in de Rotterdamse theaters. Trots op onze afkomst zijn we ook altijd muziek bij films blijven spelen: van klassiekers met Charlie Chaplin tot blockbusters als Disney's Frozen™. Het beloven betoverende concerten te worden waarin de films van het doek spatten dankzij de live muziek van het orkest. 

Klik hier om de trailer te bekijken en ontdek de magie van Frozen in Concert Live to Film.

A big-hearted charmer of a family film with terrific musical numbers.
The Guardian over Frozen

Alle speeldata van Frozen™ in Concert Live to Film

zaterdag 04 mrt 202314:00
RotterdamRotterdam Ahoy (RTM Stage)
Geweest

Let op: Nederlands gesproken. Tickets voor Frozen™ in Concert Live to Film worden uitsluitend verkocht via Ticketmaster (prijzen: € 15,00 - 69,00).

zondag 05 mrt 202314:00
RotterdamRotterdam Ahoy (RTM Stage)
Geweest

Let op: Nederlands gesproken. Tickets voor Frozen™ in Concert Live to Film worden uitsluitend verkocht via Ticketmaster (prijzen: € 15,00 - 69,00).

Klantenservice
Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang achtergrondinformatie, concerttips en algemeen nieuws.

Nieuwsbrief