Ga direct naar: Hoofdinhoud
Ga direct naar: Hoofdnavigatie

Almudena González-Regueral Navarro

Academy 2023-2024

Ik kom uit een kleine familie in Madrid, Spanje. Ik begon muziek te studeren toen ik vijf was, op een heel toevallige manier: Ik wilde gewoon viool spelen, net als de hoofdpersoon uit mijn favoriete boek.

Mijn grote liefde voor muziek -en speciaal voor altviool- ontstond toen ik me realiseerde hoe geweldig het was om muzikale ervaringen te delen met vrienden en collega's, en hoeveel we van elkaar kunnen leren, zowel op het podium als daarbuiten. Ik raak erg geïnspireerd door het delen van quality time met mijn goede vrienden en familie, wat kan betekenen dat we samen een lekkere maaltijd, koffie of een wandeling delen en praten over de belangrijkste en minst belangrijke dingen in het leven.

Naast - uiteraard - muziek, lees ik graag en kijk ik graag naar theaterstukken. En natuurlijk om wat tijd alleen door te brengen met het schrijven van mijn gedachten, of te genieten van een goede film.

Almudena González-Regueral Navarro (Madrid, 1997) begon op jonge leeftijd met muzieklessen. Haar eerste instrument was de viool; met dat instrument ging ze ook naar het Conservatorio Superior de Castilla y León, waar ze in 2019 afstudeerde bij Marc Oliu. Ze had toen al een liefde voor de altviool opgevat: als musicus in kamermuziekensembles was ze gecharmeerd geraakt van het warme geluid van dit grotere instrument. Na haar vioolstudie besloot Almudena zich verder te bekwamen in het altvioolspel. Ze verhuisde naar Nederland om in Den Haag student te worden van Mikhail Zemtsov. Daar studeerde ze in juni 2023 af.

In seizoen 2023–24 maakt Almudena deel uit van de Academie van het Rotterdams Philharmonisch Orkest; daarnaast speelt ze in het Libero Strijkorkest, het Agathe Ensemble, het Spaans Jeugdorkest, en het Orquesta del Liceo de Salamanca.

Klantenservice
Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang achtergrondinformatie, concerttips en algemeen nieuws.

Nieuwsbrief