Rotterdams Philharmonisch Orkest

Harry Potter and the Half-Blood Prince™ In Concert

Gedirigeerd door Justin Freer
do 10 nov 2022 - zo 13 nov 2022
10 nov 2022
-
13 nov 2022

Programma

Nicholas Hooper Harry Potter and the Half-Blood Prince™
dirigent Justin Freer

Prijzen: Toprang € 70 | Rang 1 € 60 | Rang 2 € 55 | Rang 3 € 47 | Rang 4 (slecht zicht) € 34
Op vrijdag- en zaterdagavond geldt een toeslag van € 5

Beleef de magie van Harry Potter en de Halfbloed Prins™ ​ in de concertzaal: de filmvertoning met live begeleiding door het Rotterdams Philharmonisch Orkest. In het zesde deel van J.K. Rowlings klassieke saga gaat de inmiddels zestienjarige tovenaarsleerling op zoek naar duistere geheimen, weerstaat hij aanvallen door Dooddoeners en wordt hij geconfronteerd met prille liefdes- en andere puberperikelen. Een betoverend spektakel met muziek van Nicholas Hooper.

Film: Harry Potter and the Half-Blood Prince™
(Originele Engelstalige versie met Nederlandse ondertiteling)

Let op: de zaalplattegrond voor dit concert is aangepast zodat u optimaal kunt genieten van de film. Dit betekent dat de rangindeling anders is dan bij concerten zonder film in de Grote Zaal van de Doelen. U kunt de nieuwe zaalplattegrond zien tijdens het bestelproces.

WIZARDING WORLD and all related trademarks, characters, names, and indicia are © & ™ Warner Bros. Entertainment Inc. Publishing Rights © JKR. (s22)

Rotterdams Philharmonisch Orkest

Muziek waar de vonken vanaf spatten, in een uitvoering op het scherp van de snede: dat is het Rotterdams Philharmonisch Orkest ten voeten uit. Ieder jaar ervaren ruim 100.000 concertbezoekers in binnen- en buitenland hoe klassieke muziek bij dit orkest een inspirerende avond uit wordt.

Wereldwijd erkend als een toporkest onderscheidt het Rotterdams Philharmonisch zich met vlammende uitvoeringen van het klassieke repertoire en grensverleggende nieuwe producties, zoals de symfonische filmtrilogie Lord of the Rings Live.

Dit concert wordt medemogelijk gemaakt door Cineconcerts en Warner Bros. Consumer Products.