Ga direct naar: Hoofdinhoud
Ga direct naar: Hoofdnavigatie

Bestelinformatie

Informatie over kaarten bestellen en kortingen

Bestelmogelijkheden

U kunt op verschillende manieren kaarten bestellen voor de concerten van het Rotterdams Philharmonisch Orkest:

Betaalinformatie

Kaarten voor de concerten van het Rotterdams Philharmonisch Orkest kunt u betalen met iDEAL, creditcard, PayPal of Podium Cadeaukaart.

Handleidingen

Lukt het u niet om een account aan te maken voor het online bestellen van tickets of heeft u hulp nodig bij het online bestellen van een (flex)serie? Wij hebben een aantal handleidingen voor u geschreven. Klik hier om de handleidingen te bekijken.

15% korting bij 4 of meer concerten

De onbeperkte keuzevrijheid van losse kaarten, gecombineerd met het prijsvoordeel van een concertserie: dat krijgt u met een Flex-serie van het Rotterdams Philharmonisch Orkest. U heeft een Flex-serie bij bestelling van vier of meer concerten. Daarmee profiteert u van een korting van 15% ten opzichte van de prijs voor losse kaarten. Bovendien verzekert u zich van de best beschikbare plaatsen.

Service- en verzendkosten

Het Rotterdams Philharmonisch Orkest rekent per ticket € 1 (verwerkt in de ticketprijs) aan servicekosten, dit is nodig om de kosten te dekken die gepaard gaan met het (technisch) mogelijk maken van uw concertkaarten. Daarnaast rekenen wij € 3,50 per order als u geprinte tickets wenst te ontvangen om de kosten van het vervaardigen en verzenden van deze tickets te dekken. Voor een order met e-tickets brengen wij geen extra kosten in rekening.

Zaalplattegrond

De concerten van het Rotterdams Philharmonisch Orkest vinden voornamelijk plaats in de Grote Zaal van de Doelen. Klik hier om de zaalplattegrond van deze concertzaal te bekijken.

Let op: het aantal beschikbare stoelen en de indeling in rangen kan afhankelijk van het concert afwijken van bovenstaande plattegrond. Bestelt u online kaarten voor een concert, dan krijgt u tijdens uw bestelling altijd de juiste zaalplattegrond te zien wanneer u zelf een stoel uitkiest.

Algemene voorwaarden

Op al onze producten en diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Ruilen van kaarten

Bent u onverhoopt verhinderd voor een concert, dan kunt u tot twee werkdagen voor het concert uw kaarten omruilen voor een ander concert of een tegoedbon. We berekenen € 5 per ruiling plus of min een eventueel prijsverschil. Lees hieronder de voorwaarden.

  • Kosten: € 5 per ruiling +/- het prijsverschil;
  • Ruilen kan tot twee werkdagen voor aanvang van het betreffende concert;
  • Geldt uitsluitend voor kaarten van het Rotterdams Philharmonisch Orkest;
  • U krijgt een tegoedbon voor het bedrag van de kaarten die worden geruild of u kunt voor dit bedrag direct andere concertkaarten uitzoeken voor concerten van het Rotterdams Philharmonisch Orkest;
  • Ruilen kan via de Klantenservice van het Rotterdams Philharmonisch Orkest of aan de kassa van de Doelen (niet op concertavonden);
  • Administratiekosten worden niet teruggestort bij teruggave van kaarten;
  • Het Rotterdams Philharmonisch Orkest behoudt zich gedurende het seizoen het recht voor bepaalde concerten van het ruilbeleid uit te sluiten.
     

De tegoedbon is geldig tot 24 maanden na uitgiftedatum (de datum van uitgifte staat op de tegoedbon vermeld), daarna vervalt het recht op tegoed.

Kaart(en) kwijt?

Vraagt u dan een duplicaat aan bij de Klantenservice van het Rotterdams Philharmonisch Orkest. U betaalt hiervoor € 1,50.

Jongeren- en CJP-tarief

Maakt u gebruik van de kortingsregeling t/m 26 jaar of CJP? Denk er dan aan om bij het concertbezoek altijd een CJP-pas mee te nemen of een geldig legitimatiebewijs om uw leeftijd aan te tonen. Kaarten tegen het jongeren- en CJP-tarief zijn te bestellen op rang 2, 3 en 4, en kosten € 15.

Groepskorting

Groepen vanaf twintig personen komen in aanmerking voor een korting. Neem voor de voorwaarden en het maken van boekingen contact op met de Klantenservice van het Rotterdams Philharmonisch Orkest.

Cadeaukaart

Of het nu voor een verjaardag, feestdag, bruiloft of zomaar is, voor iedere gelegenheid bent u verzekerd van een uniek cadeau. Geef iemand een bijzondere concertervaring cadeau met een cadeaukaart van het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Leuk om te geven, leuk om te krijgen!

Tijdens het bestelproces kunt u de cadeaukaart of tegoedbon (met een geldigheidsduur van 2 jaar) verzilveren door het invoeren van de vouchercode. Het tegoed wordt verrekend met het verschuldigde bedrag.

Neem voor het bestellen van een cadeaukaart contact op met de Klantenservice van het Rotterdams Philharmonisch Orkest.

Klantenservice
Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang achtergrondinformatie, concerttips en algemeen nieuws.

Nieuwsbrief