Ga direct naar: Hoofdinhoud
Ga direct naar: Hoofdnavigatie

Goud

De onbetwiste klassiekers

Aanvang om 20.15 uur - inclusief pauze
7 concerten op vrijdagavond

Concerten & Bestellen

Goud

Meesterwerken uit de Gouden Eeuw van de symfonische muziek: niet voor niets is Goud al sinds jaar en dag een van onze meest geliefde concertseries.

Wendy Leliveld (hoorn) over deze serie
“Ik kijk enorm uit naar de serie Goud waar wij als hoornisten een zeer dankbare partij hebben. En dan met name Bruckner Negen. Het moment waarop de Wagnertuba’s beginnen te spelen is zo magisch. Wagnertuba’s zijn mede ontwikkeld door Wagner, die deze instrumenten gebruikte in zijn Ring des Nibelungen. Het zijn kleine tuba’s die worden bespeeld door hoornisten. Jaren heb ik kunnen genieten van het spel van mijn collega’s die nu bijna allemaal met pensioen zijn. Nu mag ik zelf het instrument bespelen!”

U kunt deze serie uitbreiden met alle concerten uit seizoen 2022-2023, exclusief Harry Potter and the Half-Blood Prince™ In Concert. Op deze extra concerten ontvangt u 15% korting. Bekijk onze concertagenda voor het volledige concertoverzicht.

Let op: u dient deze serie eerst te bestellen voordat u uw serie met 15% korting kunt uitbreiden. Een serie bestellen én uitbreiden is in één transactie helaas niet mogelijk.

Voordelen van een serie

 • In één keer alles gepland

  Een serie geeft houvast in uw agenda - de beste manier om ervoor te zorgen dat u de concerten van uw voorkeur ook werkelijk zult bezoeken.

 • De best beschikbare plaatsen

  Bij bestelling van een serie kunt u eerder stoelen kiezen dan kopers van losse kaarten.

 • Prijsvoordeel

  Met een concertserie bent u een stuk goedkoper uit dan met losse kaarten: uw voordeel bedraagt 20% korting op de losse kaartprijs. Bij de flexserie is de korting 15%.

Prijzen

 • Toprang€392

  U bespaart € 98 t.o.v. de losse kaartprijzen

 • Rang 1€336

  U bespaart € 84 t.o.v. de losse kaartprijzen

 • Rang 2€263.20

  U bespaart € 65,80 t.o.v. de losse kaartprijzen

 • Rang 3€162.40

  U bespaart € 40,60 t.o.v. de losse kaartprijzen

Deze serie kan niet meer besteld worden.

Goud
De onbetwiste klassiekers

Veelgestelde vragen

Over het bestellen van series

Jazeker. Via deze link kunt u handleidingen bekijken voor het aanmaken van een online account, het online bestellen van een serie en het online bestellen van een flex-serie.

Bestelt u 4 concerten of meer, dan kunt u een flex-serie bestellen. U ontvangt dan 15% korting op de losse kaartprijs. Wilt u voor minder dan 4 concerten of slechts één los concert kaarten bestellen dan kan dit vanaf 24 mei.

Lukt het niet om online te bestellen, dan kunt u telefonisch contact opnemen met onze Klantenservice op telefoonnummer 010 322 53 22 (ma-vr 10.00-16.00). Er is helaas geen mogelijkheid om langs te komen. Lukt het u niet onze Klantenservice telefonisch te bereiken, dan mag u uw vraag ook mailen naar info@rpho.nl.

Klantenservice
Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang achtergrondinformatie, concerttips en algemeen nieuws.

Nieuwsbrief