Ga direct naar: Hoofdinhoud
Ga direct naar: Hoofdnavigatie

Groots

Deze serie kan niet meer besteld worden

Indrukwekkend, kleurrijk en intens

Aanvang om 20.15 uur | inclusief pauze
6 concerten op vrijdagavond | 20% korting

Concerten & Bestellen

Groots

Het orkest in podiumvullende bezetting met symfonisch repertoire dat tot het uiterste gaat: van fluisterzachte klanken tot muziek die je van je stoel blaast.

Ronald Ent (slagwerk) over deze serie
“De Tiende symfonie van Sjostakovitsj is een genot voor iedere slagwerker, maar ook los daarvan is hij een van mijn favoriete componisten. Zijn muziek klinkt voor mij zo indringend eerlijk!"

U kunt deze serie uitbreiden met alle concerten uit seizoen 2023-2024, exclusief Harry Potter and the Deathly Hallows™ Part 1 in Concert. Op deze extra concerten ontvangt u 15% korting. Voor seizoen 2023-2024 adviseren wij u uw serie Groots in ieder geval uit te breiden met Yannick Nézet-Séguin: Die Walküre - een waar spektakel! Bekijk onze concertagenda voor het volledige concertoverzicht.

Voordelen van een serie

 • In één keer alles gepland

  Een serie geeft houvast in uw agenda - de beste manier om ervoor te zorgen dat u de concerten van uw voorkeur ook werkelijk zult bezoeken.

 • De best beschikbare plaatsen

  Bij bestelling van een serie kunt u eerder stoelen kiezen dan kopers van losse kaarten.

 • Prijsvoordeel

  Met een concertserie bent u een stuk goedkoper uit dan met losse kaarten: uw voordeel bedraagt 20% korting op de losse kaartprijs. Bij de flexserie is de korting 15%.

Prijzen

 • Toprang€ 409,60

  U bespaart € 102,40 t.o.v. de losse kaartprijzen

 • Rang 1€ 347,20

  U bespaart € 86,80 t.o.v. de losse kaartprijzen

 • Rang 2€ 264

  U bespaart € 66 t.o.v. de losse kaartprijzen

 • Rang 3€ 176

  U bespaart € 44 t.o.v. de losse kaartprijzen

 • Rang 4€ 115,20

  U bespaart € 28,80 t.o.v. de losse kaartprijzen

Deze serie kan niet meer besteld worden.

Groots
Indrukwekkend, kleurrijk en intens

Veelgestelde vragen

Over het bestellen van series

Jazeker. Via deze link kunt u handleidingen bekijken voor het aanmaken van een online account, het online bestellen van een serie en het online bestellen van een flex-serie.

Bestelt u 4 concerten of meer, dan kunt u een flex-serie bestellen. U ontvangt dan 15% korting op de losse kaartprijs. Wilt u voor minder dan 4 concerten of slechts één los concert kaarten bestellen dan kan dit vanaf 23 mei.

Lukt het niet om online te bestellen, dan kunt u telefonisch contact opnemen met onze Klantenservice op telefoonnummer 010 322 53 22 (di-vr 10.00-16.00). Er is helaas geen mogelijkheid om langs te komen. Lukt het u niet onze Klantenservice telefonisch te bereiken, dan mag u uw vraag ook mailen naar info@rpho.nl.

Klantenservice
Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang achtergrondinformatie, concerttips en algemeen nieuws.

Nieuwsbrief