Ga direct naar: Hoofdinhoud
Ga direct naar: Hoofdnavigatie

Première

U hoort het als eerste

Aanvang om 20.15 uur | inclusief pauze
6 concerten op donderdagavond | 20% korting

Concerten & Bestellen

Première

Het mooiste van seizoen 2024-2025, samengebracht in een aantrekkelijke concertreeks op de donderdagavond: deze serie pikt voor u de krenten uit de pap.

Anja van der Maten (hobo) over deze serie
"In de serie Première hoort u bekende componisten die tijdens een bewogen geschiedenis prachtige werken schreven en daarmee hun ervaring en emoties ook nu nog delen en inspireren. Deze muziek mag nooit verstommen. Ik ben nieuwsgierig naar de symfonie van Hindemith. Zijn hobosonate en blaaskwintet heb ik vaak met plezier gespeeld."

U kunt deze serie uitbreiden met alle concerten uit seizoen 2024-2025, exclusief Harry Potter and the Deathly Hallows™ Part 2 in Concert. Op deze extra concerten ontvangt u 15% korting. Voor seizoen 2024-2025 adviseren wij u uw serie Première in ieder geval uit te breiden met Martha Argerich speelt Bartók 3 - misschien wel hét concert van 2024! Bekijk onze concertagenda voor het volledige concertoverzicht.

Voordelen van een serie

 • In één keer alles gepland

  Een serie geeft houvast in uw agenda - de beste manier om ervoor te zorgen dat u de concerten van uw voorkeur ook werkelijk zult bezoeken.

 • De best beschikbare plaatsen

  Bij bestelling van een serie kunt u eerder stoelen kiezen dan kopers van losse kaarten.

 • Prijsvoordeel

  Met een concertserie bent u een stuk goedkoper uit dan met losse kaarten: uw voordeel bedraagt 20% korting op de losse kaartprijs. Bij de flexserie is de korting 15%.

Prijzen

 • Toprang€ 403,20

  U bespaart € 100,80 t.o.v. de losse kaartprijzen

 • Rang 1€ 345,60

  U bespaart € 86,40 t.o.v. de losse kaartprijzen

 • Rang 2€ 259,20

  U bespaart € 64,80 t.o.v. de losse kaartprijzen

 • Rang 3€ 172,80

  U bespaart € 43,20 t.o.v. de losse kaartprijzen

 • Rang 4€ 120

  U bespaart € 30 t.o.v. de losse kaartprijzen

Wanneer u op 'Bestellen' klikt kunt u uw rang kiezen.

Première
U hoort het als eerste

Veelgestelde vragen

Over het bestellen van series

Jazeker. Via deze link kunt u handleidingen bekijken voor het aanmaken van een online account, het online bestellen van een serie en het online bestellen van een flex-serie.

Bestelt u 4 concerten of meer, dan kunt u een flex-serie bestellen. U ontvangt dan 15% korting op de losse kaartprijs. Wilt u voor minder dan 4 concerten of slechts één los concert kaarten bestellen, dan kan dit vanaf dinsdag 21 mei 10.00 uur.

Lukt het niet om online te bestellen, dan kunt u telefonisch contact opnemen met onze Klantenservice op telefoonnummer 010 322 53 22 (ma-vr 10.00-16.00). Er is helaas geen mogelijkheid om langs te komen. Lukt het u niet onze Klantenservice telefonisch te bereiken, dan mag u uw vraag ook mailen naar info@rpho.nl.

Klantenservice
Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang achtergrondinformatie, concerttips en algemeen nieuws.

Nieuwsbrief