Ga direct naar: Hoofdinhoud
Ga direct naar: Hoofdnavigatie

Groots

Indrukwekkend, kleurrijk en intens

Aanvang om 20.15 uur | inclusief pauze
8 concerten op vrijdagavond | 20% korting

Concerten & Bestellen

Groots

Het orkest in podiumvullende bezetting met symfonisch repertoire dat tot het uiterste gaat: van fluisterzachte klanken tot muziek die je van je stoel blaast.

Hendrik-Jan Renes (tuba) over deze serie
“Voor de tuba springen Bruckner 8 en Prokofjev 5 eruit. Grote stukken voor het koper met de tuba als fundament. En ik zie uit naar het Requiem van Fauré, heel bijzonder dat we dit uitvoeren."

U kunt deze serie uitbreiden met alle concerten uit seizoen 2024-2025, exclusief Harry Potter and the Deathly Hallows™ Part 2 in Concert. Op deze extra concerten ontvangt u 15% korting. Voor seizoen 2024-2025 adviseren wij u uw serie Groots in ieder geval uit te breiden met Rush Hour: Martha & Lahav - een regelrechte buitenkans om Martha Argerich tweemaal op dezelfde avond te horen spelen. Bekijk onze concertagenda voor het volledige concertoverzicht.

Voordelen van een serie

 • In één keer alles gepland

  Een serie geeft houvast in uw agenda - de beste manier om ervoor te zorgen dat u de concerten van uw voorkeur ook werkelijk zult bezoeken.

 • De best beschikbare plaatsen

  Bij bestelling van een serie kunt u eerder stoelen kiezen dan kopers van losse kaarten.

 • Prijsvoordeel

  Met een concertserie bent u een stuk goedkoper uit dan met losse kaarten: uw voordeel bedraagt 20% korting op de losse kaartprijs. Bij de flexserie is de korting 15%.

Prijzen

 • Toprang€ 551,20

  U bespaart € 137,80 t.o.v. de losse kaartprijzen

 • Rang 1€ 467,20

  U bespaart € 116,80 t.o.v. de losse kaartprijzen

 • Rang 2€ 357,60

  U bespaart € 89,40 t.o.v. de losse kaartprijzen

 • Rang 3€ 243,20

  U bespaart € 60,80 t.o.v. de losse kaartprijzen

 • Rang 4€ 184,80

  U bespaart € 40 t.o.v. de losse kaartprijzen

Wanneer u op 'Bestellen' klikt kunt u uw rang kiezen.

Groots
Indrukwekkend, kleurrijk en intens

Veelgestelde vragen

Over het bestellen van series

Jazeker. Via deze link kunt u handleidingen bekijken voor het aanmaken van een online account, het online bestellen van een serie en het online bestellen van een flex-serie.

Bestelt u 4 concerten of meer, dan kunt u een flex-serie bestellen. U ontvangt dan 15% korting op de losse kaartprijs. Wilt u voor minder dan 4 concerten of slechts één los concert kaarten bestellen, dan kan dit vanaf dinsdag 21 mei 10.00 uur.

Lukt het niet om online te bestellen, dan kunt u telefonisch contact opnemen met onze Klantenservice op telefoonnummer 010 322 53 22 (ma-vr 10.00-16.00). Er is helaas geen mogelijkheid om langs te komen. Lukt het u niet onze Klantenservice telefonisch te bereiken, dan mag u uw vraag ook mailen naar info@rpho.nl.

Klantenservice
Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang achtergrondinformatie, concerttips en algemeen nieuws.

Nieuwsbrief