Ga direct naar: Hoofdinhoud
Ga direct naar: Hoofdnavigatie

Zondagmatinee A+B

Tien prachtige zondagmiddagen

Aanvang om 14.15 uur - inclusief pauze
10 concerten op zondagmiddag

Concerten & Bestellen

Zondagmatinee A+B

Verwen uzelf met onze matinees: de mooiste concertprogramma’s van seizoen 2022-2023, dit seizoen samengebracht in twee aantrekkelijke series op de zondagmiddag.

Hadewijch Hofland (viool) over deze serie
"Er is zo veel om naar uit te kijken! Als je ons orkest wil leren kennen, denk ik dat het heel leuk is om naar Saraste met Sjostakovitsj te komen. Deze dirigent weet altijd iets speciaals te doen met ons, dat is zo fijn! Als je een hele andere kant van het orkest wil meemaken is Jordi savall te gek om live mee te maken. Deze vroege muziek is uiterst geschikt voor een heerlijke middag. Altijd een feest!"

Concerten in deze serie

U kunt deze serie uitbreiden met alle concerten uit seizoen 2022-2023, exclusief Harry Potter and the Half-Blood Prince™ In Concert. Op deze extra concerten ontvangt u 15% korting. Bekijk onze concertagenda voor het volledige concertoverzicht.

Let op: u dient deze serie eerst te bestellen voordat u uw serie met 15% korting kunt uitbreiden. Een serie bestellen én uitbreiden is in één transactie helaas niet mogelijk.

Voordelen van een serie

 • In één keer alles gepland

  Een serie geeft houvast in uw agenda - de beste manier om ervoor te zorgen dat u de concerten van uw voorkeur ook werkelijk zult bezoeken.

 • De best beschikbare plaatsen

  Bij bestelling van een serie kunt u eerder stoelen kiezen dan kopers van losse kaarten.

 • Prijsvoordeel

  Met een concertserie bent u een stuk goedkoper uit dan met losse kaarten: uw voordeel bedraagt 20% korting op de losse kaartprijs. Bij de flexserie is de korting 15%.

Prijzen

 • Toprang€590.40

  U bespaart € 147,60 t.o.v. de losse kaartprijzen

 • Rang 1€497.60

  U bespaart € 124,40 t.o.v. de losse kaartprijzen

 • Rang 2€393.60

  U bespaart € 98,40 t.o.v. de losse kaartprijzen

 • Rang 3€243.20

  U bespaart € 60,80 t.o.v. de losse kaartprijzen

Deze serie kan niet meer besteld worden.

Zondagmatinee A+B
Tien prachtige zondagmiddagen

Veelgestelde vragen

Over het bestellen van series

Jazeker. Via deze link kunt u handleidingen bekijken voor het aanmaken van een online account, het online bestellen van een serie en het online bestellen van een flex-serie.

Bestelt u 4 concerten of meer, dan kunt u een flex-serie bestellen. U ontvangt dan 15% korting op de losse kaartprijs. Wilt u voor minder dan 4 concerten of slechts één los concert kaarten bestellen dan kan dit vanaf 24 mei.

Lukt het niet om online te bestellen, dan kunt u telefonisch contact opnemen met onze Klantenservice op telefoonnummer 010 322 53 22 (ma-vr 10.00-16.00). Er is helaas geen mogelijkheid om langs te komen. Lukt het u niet onze Klantenservice telefonisch te bereiken, dan mag u uw vraag ook mailen naar info@rpho.nl.

Klantenservice
Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang achtergrondinformatie, concerttips en algemeen nieuws.

Nieuwsbrief